Events for May, 2019
Thu, May 02, 2019

05:00 pm,  1.0 hrs

Siyasi Muslims - Book Release Discussion

07:30 pm,  3.0 hrs

Korean Month - Oldboy (2003) Movies

Fri, May 03, 2019

11:00 am,  3.5 hrs

COLOUR FAIR, Painting Exhibition Exhibition

07:30 pm,  2.0 hrs

Climate Samvad Greenpeace India Talk

Sat, May 04, 2019

03:00 pm,  3.0 hrs

Write Club Saturday General #199 Meeting

04:30 pm,  2.5 hrs

K Circle Quiz of the Month Quiz

07:30 pm,  1.5 hrs

Gardabhandam & Abbey Emleydu Play

Sun, May 05, 2019

07:30 pm,  4.5 hrs

Marathi Play by PL Deshpande Play

Tue, May 07, 2019

04:00 pm,  2.5 hrs

Homemade pasta making workshop Workshop

07:30 pm,  2.0 hrs

MOVIE SCREENING-PATHER PANCHALI Movies

Wed, May 08, 2019

05:30 pm,  3.0 hrs

NEETHO VACHHESAA ILA Movies

07:00 pm,  3.0 hrs

Korean Month-Memories of Murder Movies

Thu, May 09, 2019

07:30 pm,  2.0 hrs

MOVIE SCREENING-AGANTUK Movies

Fri, May 10, 2019

05:00 pm,  2.5 hrs

Gaysi 2x2 Meetup Meeting

08:00 pm,  1.0 hrs

Ithihasam Play

Sat, May 11, 2019

03:00 pm,  3.0 hrs

Write Club Saturday General #200 Meeting

04:00 pm,  2.0 hrs

Watercolor workshop Workshop

07:30 pm,  1.5 hrs

Topi Ki Dastaan Play

Sun, May 12, 2019

11:00 am,  2.0 hrs

Living Life Naturally Talk

01:30 pm,  2.0 hrs

Character design Workshop

04:00 pm,  3.0 hrs

'Revival of English Classics' Discussion

07:30 pm,  1.5 hrs

Dramma by Manch Theatre Play

Wed, May 15, 2019

07:00 pm,  1.0 hrs

Korean Month - Thirst (2009) Movies

Thu, May 16, 2019

05:00 pm,  2.0 hrs

IDEA OF INDIA: DIFFERENT VARIANT Talk

07:30 pm,  2.5 hrs

MOVIE SCREENING - CHARULATA Movies

Fri, May 17, 2019

08:00 pm,  1.0 hrs

Ithihasam Play

Sat, May 18, 2019

03:00 pm,  3.0 hrs

Write Club Saturday General #201 Meeting

05:00 pm,  1.5 hrs

Event to build a healthy society Seminar

07:00 pm,  2.5 hrs

Mukti 1937 Bengali FilmScreening Movies

Sun, May 19, 2019

11:00 am,  4.0 hrs

Film Making In Sign Language Workshop

04:00 pm,  3.0 hrs

Pouli - An Art Exhibition & Sale Exhibition

Tue, May 21, 2019

08:00 pm,  1.0 hrs

Kuchipudi Dance Recital kuchipudi dance

Wed, May 22, 2019

07:00 pm,  3.0 hrs

Korean Month - Peppermint Candy Movies

Fri, May 24, 2019

08:00 pm,  3.0 hrs

Jaat Hi Puchho Sadhu Ki Play

Sat, May 25, 2019

03:00 pm,  3.0 hrs

Write Club Saturday General #202 Meeting

03:00 pm,  3.5 hrs

Movie Analysis by Reelistic MC Discussion

07:30 pm,  1.5 hrs

Birjees Qadar Ka Kunba Play

Sun, May 26, 2019

10:30 am,  3.0 hrs

Lamakaan Organic Bazaar Exhibition

11:00 am,  3.0 hrs

Bottle Art Workshop Workshop

03:00 pm,  3.0 hrs

Brush pen calligraphy workshop Workshop

07:30 pm,  3.0 hrs

Jaat Hi Puchho Sadhu Ki Play

Wed, May 29, 2019

07:00 pm,  3.0 hrs

Korean Month - Chunhyang (2000) Movies